Sinds 2005 veroverd de Senz stormparaplu heel Nederland door het unieke design en innovatieve ontwerp. Toen oprichter Gerwin Hoogendoorn in 2005 na zwaar weer 3 paraplu’s zag sneuvelen, besloot hij zijn afstudeerproject te wijden aan de perfecte paraplu. Een stormparaplu die is opgewassen tegen weer en wind!

Waar altijd alle paraplu’s in het verleden een ronde vorm hadden, kwam Senz nu met een eigen uniek ontwerp. De paraplu’s zijn zo ontworpen dat ze bij grote storm nooit kapot gaan of omklappen.

Senz stormparaplu: uniek & stijlvol

De Senz paraplu’s zijn inmiddels een grote hit geworden in Nederland en het merk is ook internationaal begonnen aan een opmars. Zoals eerder gezegd, de Senz stormparaplu’s kennen een uniek design. Door de asymmetrische of aerodynamische vorm zoekt de paraplu altijd de beste windpositie op en zweeft de Senz als het ware op wind. Hierdoor kan de paraplu windsnelheden tot wel 100 km/u weerstaan. Met de Senz paraplu zal je het dus ook in storm met windkracht 10 droog houden! Verder is de paraplu gemakkelijk met één hand te hanteren en blijft hij vederlicht aanvoelen.

Ook het design van de paraplu is indrukwekkend. Zo staat Senz niet alleen bekend om haar functionele stormparaplu´s, maar zijn ze ook echt heel stijlvol en trendy. Een hebbeding voor veel modeliefhebbers. Senz heeft niet voor niets bij alle grote design awards gewonnen. In het eerste jaar wonnen ze meteen de – red dot design award, iF design award (Gold), IDEA award (Gold), Good Design Award, Observeur Design Award (Star), Dutch Design Award – en nog veel meer!

Senz paraplu

Het inzetten van een Senz paraplu als duurzaam relatiegeschenk

Een Senz paraplu is de ideale gift voor zakenrelaties en werknemers. Het belangrijkste van een relatiegeschenk is dat het niet binnen een paar dagen in de kast verdwijnt. Of nog erger, in de prullenbak. Want wees nou eens eerlijk, stiekem hoop je natuurlijk dat jouw bedrijfslogo nog jaren lang te zien is op straat. Het verassen van de klant met een leuk geschenk is altijd goed, maar duurzaamheid is ook een belangrijke factor voor een succesvol relatiegeschenk. Het moet een geschenk zijn dat mensen onthouden, dat bijdraagt aan de naamsbekendheid en tegelijkertijd ook duurzaam is. We kunnen wel stellen dat de Senz stormparaplu een duurzaam product is. Zo zijn de paraplu´s speciaal ontworpen om langdurig plezier van te hebben. In vergelijking met de traditionele paraplu, die vaak bij de eerste beste windvlaag omklapt en stuk gaat.

Kortom, door het innovatieve ontwerp, het unieke design en het duurzame karakter van de Senz paraplu zal je indruk maken en bouwen aan een langdurige klantrelatie!

Dus…  Senz paraplu kopen?

ben je op zoek naar een duurzaam geschenk die klanten ook nog eens de perfecte beleving geeft? Schrijf je dan nu in als dealer en geniet meteen van extra inkoopvoordeel!