DESIGNED FOR AN URBAN LIFESTYLE
STRONG, ROBUST AND TOUGH.

De merknaam Willex – Willem Alexander – staat synoniem voor producten met karakter. Wij ontwikkelen onze producten in lijn met de belangrijkste kenmerken van onze gebruikers. Sterk, robuust en stoer.

Het bijzondere karakter van onze producten ligt in de afstemming op het gebruik in de stad en de aansluiting op de unieke wensen van alle mensen die dagelijks samen met hun fiets onderdeel uitmaken van het stadse verkeer en het stadse leven. Al onze producten bevatten reflecteren elementen om goed zichtbaar te zijn.

ONS VERHAAL
De inspiratie voor onze producten doen we op in landen met een echte fietscultuur. Als Nederlanders zijn wij opgegroeid met fietsen, het is een onderdeel van ons dagelijks leven en de perfecte bron van informatie en inspiratie.

KWALITEIT
Producten die het Willex label dragen, zijn ontwikkeld vanuit één centrale filosofie: ‘Alleen echte kwaliteit kan overleven in het drukke stadse verkeer’. Wij gebruiken daarom uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen en blijven continu op zoek naar manieren en nieuwe technieken die ons helpen om onze producten te verbeteren.

Willex | Designed for an urban lifestyle