De Leveranciersdagen 2016, de ontmoetingsplek voor PPP leden!

Leveranciersdagen 2016

Op 7 & 8 september 2016 hebben wij voor het eerst deelgenomen aan de leveranciersdagen in de jaarbeurs van Utrecht. Ieder jaar worden deze leveranciersdagen georganiseerd door het Platform Promotional Products. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen die hier nog niet aanwezig was! Lees hier kort onze bevindingen van deze succesvolle dagen.

Het ontmoetingsmoment van de branche voor promotionele producten

”De Leveranciersdagen” is het jaarlijks terugkerende evenement wat gezien kan worden als het ontmoetingsmoment van de promotionele productenbranche. Zo is de vakbeurs een mix van noviteiten, nieuwe assortimenten, speciale eindejaarsaanbiedingen, product- en ander nieuws, face to face contact, netwerken en socializen! Het ideale evenement om jouw producten in kaart te brengen en nieuwe zakenrelaties aan te gaan. Ook worden er op deze dagen verschillende vakprijzen uitgereikt voor de beste supplier, de beste distributeur en de beste online distributeur van 2016!

De Leveranciersdagen zijn een initiatief van het vakblad PromZ Vak (Het Portaal Uitgevers) en worden ondersteund door de branchevereniging PPP.

De leveranciersdagen 2016, één groot succes!

Voor ons waren de leveranciersdagen een groot succes. We hadden een eigen stand met jawel, onze Dopper flesjes en de senz° stormparaplu´s! Onze producten trokken veel aandacht bij diverse leveranciers. Sinds kort hebben Dopper en senz° besloten om hun producten nog maar aan slechts enkele partijen te leveren. Wij zijn daar 1 van geworden! We snappen dat vele van jullie flink balen dat er geen rechtstreekse bestellingen meer gedaan kunnen worden bij deze twee merken. Wat ook volkomen logisch is! Het enige wat wij voor onze klanten konden doen is het alsnog zo goedkoop mogelijk aanbieden van deze producten puur gericht op de wederverkoop. We hebben deze dagen super veel mensen gesproken en er zijn veel nieuwe zakenrelaties ontstaan. Zo hebben wij ruim 70 nieuwe dealers in onze webshop mogen inschrijven waar we natuurlijk super trots en blij mee zijn. Binnen Easy Orange staat de klant altijd centraal. Zo zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze prijslijsten & diensten en doen wij er alles aan om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo hebben we nu al:

✓ Inkoopvoordeel voor dealers
✓ Gratis verzending
✓ Geen grote verplichte minimum afname
✓ Bezorging binnen 3 werkdagen (op voorraad is vaak de volgende dag al in huis)

Kortom, het waren voor ons twee succesvolle dagen die we zeker niet hadden willen missen. Een aanrader voor iedereen die in deze branche actief is. We willen iedereen bedanken waarmee we deze dagen een goed gesprek hebben gehad en wie weet tot volgend jaar!

Wil jij dit evenement volgend jaar voor geen goud missen? Lees hier dan alles over de leveranciersdagen en wie weet tot volgend jaar!