De Beam is een slimme projector die in elke lampfitting past en is tevens een echt Dutch Design merk. Het begon allemaal met het idee: ‘Wat als we een projector kunnen ontwikkelen die overal in huis op elke lampfitting geschroefd kan worden?’ Iedereen begon massaal ideeën te delen over waar zij de Beam in huis zouden plaatsen en dit waren bijna allemaal verschillende locaties. Zo wist Beam Labs. niet alleen dat de projector op elke lampfitting moest passen, maar dat deze ook in staat moest zijn om op een vlakke ondergrond geplaatst te worden. Uiteindelijk werd de Beam na maandenlange voorbereiding in 2015 aan het publiek geïntroduceerd en is deze inmiddels bekroond met zowel de prestigieuze Red Dot als iF Design Awards.

    

Beam projector

De Beam heeft een LED projector die 20.000 projectie uren heeft. Dat wil zeggen genoeg voor 10 uur per dag voor maar liefst 6 jaar lang. De Android computer binnenin de Beam heeft 8GB geheugenopslag voor bijvoorbeeld apps, foto’s games etc. Verder kan hij heel eenvoudig verbonden worden met Wifi en Bleutooth en zijn er stereo speakers ingebouwd. Ook kan deze heel eenvoudig gebruikt worden als normale lamp: de LED lamp binnenin levert de zelfde intensiteit als een normale gloeilamp. De Beam haalt zijn kracht uit een E26 / 27 licht aansluiting en kan ook met het bijgeleverde snoer en stekker aangesloten worden aan het stopcontact.

Voor iedereen zijn eigen persoonlijke oplossing

Nu Beam Labs. niet langer vast zat aan standaard locaties voor hun projector, kon men vrijuit dromen van plekken waar zij graag een scherm zouden willen projecteren. Zo zijn er talloze verschillende situaties waarin deze gebruikt kan worden. Iedereen maakt er zijn eigen persoonlijke oplossing van, in plaats van dat het product alleen dient voor een van te voren bepaald probleem. Via Airplay en Miracast kun je foto’s en video’s die je op je smartphone en/of tablet hebt delen met je vrienden en familie, maar dit was niet genoeg. Je kan Beam zo instellen dat hij automatisch iets laat zien op het moment dat jij het wilt. Bijvoorbeeld: een YouTube filmpje afspelen op het moment dat er iemand thuis komt. De Beam kan je elke ochtend wakker maken met het laatste nieuws en je agenda. Je bestuurt Beam via de “Beam Remote” app die beschikbaar is voor elke Apple en Android smartphone / tablet. De Beam kan op talloze verschillende plekken geplaatst worden, je kan het zo gek niet bedenken. Gebruik de Beam in de keuken om jou te helpen om dat heerlijke gerecht te maken of projecteer hem op de eettafel om samen met vrienden games te spelen. Kortom, de Beam is er voor elke situatie en kan gebruikt worden op iedere vlakke achtergrond!

Dus…. ben jij nog op zoek naar scherp geprijsde Beam projectors met extra inkoopvoordeel? Schrijf je dan nu in als dealer en koop deze multifunctionele projector voor een scherpe prijs in!