DAAR ZIJN WE TROTS OP

ONZE MERKEN

ScrewMagnet

De gadget van het jaar! De Screwmagnet, een supersterke magneet die met de clip kan worden vastgemaakt aan uw broekzak, riem of ergens anders, Een ideale hulp tijdens je werk.

De Screwmagnet is een uitvinding van de oprichters van Qblades, Tijdens bouwwerkzaamheden was het gebruik van een magneet best handig, Dit is verder uitgewerkt, met als resultaat de “Screwmagnet”.
 

ScrewMagnet | Work smart, go magnet

senz°

Toen oprichter Gerwin Hoogendoorn na zwaar weer 3 paraplu’s zag sneuvelen, besloot hij zijn afstudeerproject te wijden aan de perfecte paraplu. Sinds 2005 zijn de stormparaplu’s razend populair.

Waar altijd alle paraplu’s in het verleden een ronde vorm hadden, heeft senz°  een eigen uniek ontwerp. De paraplu’s zijn zo ontworpen dat ze bij grote storm nooit kapot gaan of omklappen!

senz° | love your journey

Retulp

Retulp flessen willen hergebruik stimuleren. Daarnaast zorgt Retulp voor schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Refill to fulfill: een mooie handige fles voor jezelf, schoon drinkwater voor een ander en goed voor de planeet. Het merk Retulp is duidelijk herkenbaar aan het logo dat bestaat uit twee waterdruppels in de vorm van een Hollandse tulp. Nederland is een waterland en daardoor voelen wij – net als veel andere Nederlanders – ons verbonden met water. Wij zijn een volk bij uitstek dat een voorbeeldfunctie kan vervullen wat betreft het plasticvrij maken van zeeën en oceanen.

Ruduce I Reuse I Retulp

Pulltaps

De Pulltap is de meest gebruikte flessenopener in de horeca.

De flessenopener karakteriseert zich in: ergonomisch chassis van metaal, intrekbare spiraal met antifrictie coating van “Teflon®”, die het glijden in alle soorten kurk of synthetische stoppen vergemakkelijkt.

De spiraal is ontworpen met de ideale invalshoek met ingebouwde decapsulator voor het openen van frisdrankflessen. Dubbel vernikkelde scharnierende hefboom, die de verticale extractie van de kurk garandeert.

 

Pulltaps’s | We manufacture the best Corkscrew

Papillon

IFC Papillon werd in 1990 opgericht. Een uitgebalanceerd assortiment aan schoonmaakmiddelen werd in Nederland onder de geregistreerde naam ‘Papillon’ geïntroduceerd. De schoonmaakmiddelen behaalden al snel een aanvaardbaar marktaandeel.

IFC Papillon specialiseert zich in sublimatiematten. Ze produceren o.a. placemats voor dieren, yogamatten en super zachte Panbeschermers.

Het materiaal bestaat uit Polyester en gerecycleerde PET flessen. De producten worden in Europa geproduceerd.

Papillon streeft naar de productie van innovatieve producten en ze volgen daar de nieuwste trends voor.

Papillon | Specialist in Sublimation Mats

Lifehammer

Het Lifehammer verhaal begon in 1982 in Duitsland. Helmot Lechner kwam na een ongeluk in zijn auto vast te zitten. Hij hing ondersteboven in zijn autostoel, zijn gordel zat vast en hij kon zijn raam en deur niet openen. Het/ enige wat hij kon doen was wachten. Hij werd gelukkig op tijd gered door de hulpdiensten.

Na zijn ongeluk besloot hij om een tool te ontwikkelen waar mensen hun auto mee konden ontvluchten na een ongeluk. Helmot vond de eerste veiligheidshamer uit en hij noemde het de Lifehammer. Lifehammer ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige veiligheidsproducten voor in de auto. Bij Lifehammer focussen ze zich op de belangrijkste details. Het resultaat? Simpele producten die geschikt zijn voor complexe situaties. Om die reden zijn ze de voornaamste veiligheidsexperts.

Lifehammer | Saves lives

By Easy Orange

Laatste nieuws

Beursagenda 2019/2020

Bekijk de beurzen waar je ons kunt ontmoeten in 2019 en 2020. We zijn onder andere aanwezig op de PSI, de Nordic Profile Fair, de Promotion Gallery, de Leveranciersdagen, de …