DAAR ZIJN WE TROTS OP

ONZE MERKEN

ScrewMagnet

De gadget van het jaar! De Screwmagnet, een supersterke magneet die met de clip kan worden vastgemaakt aan uw broekzak, riem of ergens anders, Een ideale hulp tijdens je werk.

De Screwmagnet is een uitvinding van de oprichters van Qblades, Tijdens bouwwerkzaamheden was het gebruik van een magneet best handig, Dit is verder uitgewerkt, met als resultaat de “Screwmagnet”.
 

ScrewMagnet | Work smart, go magnet

senz°

Toen oprichter Gerwin Hoogendoorn na zwaar weer 3 paraplu’s zag sneuvelen, besloot hij zijn afstudeerproject te wijden aan de perfecte paraplu. Sinds 2005 zijn de stormparaplu’s razend populair.

Waar altijd alle paraplu’s in het verleden een ronde vorm hadden, heeft senz°  een eigen uniek ontwerp. De paraplu’s zijn zo ontworpen dat ze bij grote storm nooit kapot gaan of omklappen!

senz° | love your journey

Retulp

Retulp flessen willen hergebruik stimuleren. Daarnaast zorgt Retulp voor schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Refill to fulfill: een mooie handige fles voor jezelf, schoon drinkwater voor een ander en goed voor de planeet. Het merk Retulp is duidelijk herkenbaar aan het logo dat bestaat uit twee waterdruppels in de vorm van een Hollandse tulp. Nederland is een waterland en daardoor voelen wij – net als veel andere Nederlanders – ons verbonden met water. Wij zijn een volk bij uitstek dat een voorbeeldfunctie kan vervullen wat betreft het plasticvrij maken van zeeën en oceanen.

Ruduce I Reuse I Retulp

Pulltaps

De Pulltap is de meest gebruikte flessenopener in de horeca.

De flessenopener karakteriseert zich in: ergonomisch chassis van metaal, intrekbare spiraal met antifrictie coating van “Teflon®”, die het glijden in alle soorten kurk of synthetische stoppen vergemakkelijkt.

De spiraal is ontworpen met de ideale invalshoek met ingebouwde decapsulator voor het openen van frisdrankflessen. Dubbel vernikkelde scharnierende hefboom, die de verticale extractie van de kurk garandeert.

 

Pulltaps’s | We manufacture the best Corkscrew

By Easy Orange

Laatste nieuws

Beurs agenda 2019

Bekijk de beurzen waar je ons kunt ontmoeten in 2019. We zijn onder andere aanwezig op de PSI, Nordic Profile Fair, Promotion Gallery, Remadays, My Vendo Fair en Hong Kong …