DAAR ZIJN WE TROTS OP

ONZE MERKEN

ScrewMagnet

De gadget van het jaar! De Screwmagnet, een supersterke magneet die met de clip kan worden vastgemaakt aan uw broekzak, riem of ergens anders, Een ideale hulp tijdens je werk.

De Screwmagnet is een uitvinding van de oprichters van Qblades, Tijdens bouwwerkzaamheden was het gebruik van een magneet best handig, Dit is verder uitgewerkt, met als resultaat de “Screwmagnet”.
 

ScrewMagnet | Work smart, go magnet

YOS Bottle

De bedenker van de YOS Bottle heet Joop Opmeer. Een jonge Rotterdamse ondernemer, die zijn eigen moeder zag worstelen met het op tijd innemen van haar medicijnen.

Begin 2018 las Joop bovendien een artikel over het groeiende probleem van verkeerd medicijngebruik. De gevolgen zijn enorm: de gezondheid van mensen lijdt eronder en het kost de maatschappij ontzettend veel geld.

YOS is een afkorting voor Your Organized Supplements

5% van de omzet van de YOS Bottle gaat naar Support Casper, een stichting die werkt aan nieuwe manieren om alvleesklierkanker te bestrijden.

 YOS Bottle | Support Casper

Retulp

Retulp flessen willen hergebruik stimuleren. Daarnaast zorgt Retulp voor schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Refill to fulfill: een mooie handige fles voor jezelf, schoon drinkwater voor een ander en goed voor de planeet. Het merk Retulp is duidelijk herkenbaar aan het logo dat bestaat uit twee waterdruppels in de vorm van een Hollandse tulp. Nederland is een waterland en daardoor voelen wij – net als veel andere Nederlanders – ons verbonden met water. Wij zijn een volk bij uitstek dat een voorbeeldfunctie kan vervullen wat betreft het plasticvrij maken van zeeën en oceanen.

Ruduce I Reuse I Retulp

Papillon

IFC Papillon werd in 1990 opgericht. Een uitgebalanceerd assortiment aan schoonmaakmiddelen werd in Nederland onder de geregistreerde naam ‘Papillon’ geïntroduceerd. De schoonmaakmiddelen behaalden al snel een aanvaardbaar marktaandeel.

IFC Papillon specialiseert zich in sublimatiematten. Ze produceren o.a. placemats voor dieren, yogamatten en super zachte Panbeschermers.

Het materiaal bestaat uit Polyester en gerecycleerde PET flessen. De producten worden in Europa geproduceerd.

Papillon streeft naar de productie van innovatieve producten en ze volgen daar de nieuwste trends voor.

Papillon | Specialist in Sublimation Mats

Lifehammer

Het Lifehammer verhaal begon in 1982 in Duitsland. Helmot Lechner kwam na een ongeluk in zijn auto vast te zitten. Hij hing ondersteboven in zijn autostoel, zijn gordel zat vast en hij kon zijn raam en deur niet openen. Het/ enige wat hij kon doen was wachten. Hij werd gelukkig op tijd gered door de hulpdiensten.

Na zijn ongeluk besloot hij om een tool te ontwikkelen waar mensen hun auto mee konden ontvluchten na een ongeluk. Helmot vond de eerste veiligheidshamer uit en hij noemde het de Lifehammer. Lifehammer ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige veiligheidsproducten voor in de auto. Bij Lifehammer focussen ze zich op de belangrijkste details. Het resultaat? Simpele producten die geschikt zijn voor complexe situaties. Om die reden zijn ze de voornaamste veiligheidsexperts.

Lifehammer | Saves lives

BK

In 1851 ontwierp Hendrik Berk in Kampen (BK) melkbussen, potten, pannen en kookgerei in opdracht van particulieren en bedrijven. Veertig jaar later slaagde hij erin zijn plaatstaal geslagen pannen en trommels van een laagje beschermend email te voorzien. Hij legde daarmee het fundament voor BK, het bedrijf dat nog steeds met groot succes de Nederlandse markt van pannen voorziet.

Het honderdjarig jubileum van BK in 1951 werd door koningin Juliana bekroond met het predicaat Koninklijk.

BK loopt voorop met slimme toepassingen en hoogwaardige techniek. Kwaliteit en gebruiksgemak gaan hand in hand met design en innovatie, wat weer terug te zien is in de Solutions Serie.

BK | Kookinnovatie

Bold Banana

Bold Banana maakt tassen. Handige rugtassen die nu bij je passen en ook bij de stijl die je overmorgen hebt. Met een verwisselbare front strap, frisse kleuren en een merk dat staat voor positieve vibes en er is voor iedereen.

A new kind of label
Bold Banana is een merk uit Eindhoven. Sinds 2018 brengen we jonge, creatieve mensen bij elkaar om de ontwikkeling van het merk vorm te geven. We maken tassen van hoge kwaliteit met een verwisselbare front strap. Zo kun je zelf de tas aanpassen om weer een hele nieuwe look te krijgen waar je blij van wordt.

For everyone. And we mean everyone
We willen er zijn voor iedereen. We houden van zelfverzekerd zijn en altijd op een positieve manier naar dingen kijken. Dat zie je ook terug in onze tassen. We hebben eenvoudige, maar herkenbare ontwerpen met een eigen karakter.

A transparent process
We geloven in duidelijkheid over ons proces. Onze productie gebeurt in China door een BSCI gecertificeerd confectieatelier (Business Social Compliance Initiative) met Nederlands management.

BOLD BANANA | Backpacks with a twist

Pulltaps

De Pulltap is de meest gebruikte flessenopener in de horeca.

De flessenopener karakteriseert zich in: ergonomisch chassis van metaal, intrekbare spiraal met antifrictie coating van “Teflon®”, die het glijden in alle soorten kurk of synthetische stoppen vergemakkelijkt.

De spiraal is ontworpen met de ideale invalshoek met ingebouwde decapsulator voor het openen van frisdrankflessen. Dubbel vernikkelde scharnierende hefboom, die de verticale extractie van de kurk garandeert.

 

Pulltaps’s | We manufacture the best Corkscrew

VAN EASY ORANGE

Laatste nieuws

Beursagenda 2020

Bekijk de beurzen waar je ons kunt ontmoeten in 2019 en 2020. We zijn onder andere aanwezig op de PSI, de Trend Messe en de Promz Product Premiere.

Promotional Gift Award 2020

Jaarlijks wordt er een Promotional Gift Award competitie gehouden. Dit jaar ging de award naar de YOS Bottle! Welke van de 4 trendy kleuren zou jij graag willen hebben?