DAAR ZIJN WE TROTS OP

ONZE MERKEN

ScrewMagnet

De gadget van het jaar! De Screwmagnet, een supersterke magneet die met de clip kan worden vastgemaakt aan uw broekzak, riem of ergens anders, Een ideale hulp tijdens je werk.

De Screwmagnet is een uitvinding van de oprichters van Qblades, Tijdens bouwwerkzaamheden was het gebruik van een magneet best handig, Dit is verder uitgewerkt, met als resultaat de “Screwmagnet”.
 

ScrewMagnet | Work smart, go magnet

YOS Bottle

De bedenker van de YOS Bottle heet Joop Opmeer. Een jonge Rotterdamse ondernemer, die zijn eigen moeder zag worstelen met het op tijd innemen van haar medicijnen.

Begin 2018 las Joop bovendien een artikel over het groeiende probleem van verkeerd medicijngebruik. De gevolgen zijn enorm: de gezondheid van mensen lijdt eronder en het kost de maatschappij ontzettend veel geld.

YOS is een afkorting voor Your Organized Supplements.

 YOS Bottle | Your Organized Supplements

Retulp

Retulp flessen willen hergebruik stimuleren. Daarnaast zorgt Retulp voor schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Refill to fulfill: een mooie handige fles voor jezelf, schoon drinkwater voor een ander en goed voor de planeet. Het merk Retulp is duidelijk herkenbaar aan het logo dat bestaat uit twee waterdruppels in de vorm van een Hollandse tulp. Nederland is een waterland en daardoor voelen wij – net als veel andere Nederlanders – ons verbonden met water. Wij zijn een volk bij uitstek dat een voorbeeldfunctie kan vervullen wat betreft het plasticvrij maken van zeeën en oceanen.

Ruduce I Reuse I Retulp

Papillon

IFC Papillon werd in 1990 opgericht. Een uitgebalanceerd assortiment aan schoonmaakmiddelen werd in Nederland onder de geregistreerde naam ‘Papillon’ geïntroduceerd. De schoonmaakmiddelen behaalden al snel een aanvaardbaar marktaandeel.

IFC Papillon specialiseert zich in sublimatiematten. Ze produceren o.a. placemats voor dieren, yogamatten en super zachte Panbeschermers.

Het materiaal bestaat uit Polyester en gerecycleerde PET flessen. De producten worden in Europa geproduceerd.

Papillon streeft naar de productie van innovatieve producten en ze volgen daar de nieuwste trends voor.

Papillon | Specialist in Sublimation Mats

Lifehammer

Het Lifehammer verhaal begon in 1982 in Duitsland. Helmot Lechner kwam na een ongeluk in zijn auto vast te zitten. Hij hing ondersteboven in zijn autostoel, zijn gordel zat vast en hij kon zijn raam en deur niet openen. Het/ enige wat hij kon doen was wachten. Hij werd gelukkig op tijd gered door de hulpdiensten.

Na zijn ongeluk besloot hij om een tool te ontwikkelen waar mensen hun auto mee konden ontvluchten na een ongeluk. Helmot vond de eerste veiligheidshamer uit en hij noemde het de Lifehammer. Lifehammer ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige veiligheidsproducten voor in de auto. Bij Lifehammer focussen ze zich op de belangrijkste details. Het resultaat? Simpele producten die geschikt zijn voor complexe situaties. Om die reden zijn ze de voornaamste veiligheidsexperts.

Lifehammer | Saves lives

Bold Banana

Bold Banana maakt tassen. Handige rugtassen die nu bij je passen en ook bij de stijl die je overmorgen hebt. Met frisse kleuren en een merk dat staat voor positieve vibes en er is voor iedereen.

A new kind of label
Bold Banana is een merk uit Eindhoven. Sinds 2018 brengen we jonge, creatieve mensen bij elkaar om de ontwikkeling van het merk vorm te geven. We maken tassen van hoge kwaliteit.

For everyone. And we mean everyone
We willen er zijn voor iedereen. We houden van zelfverzekerd zijn en altijd op een positieve manier naar dingen kijken. Dat zie je ook terug in onze tassen. We hebben eenvoudige, maar herkenbare ontwerpen met een eigen karakter.

A transparent process
We geloven in duidelijkheid over ons proces. Onze productie gebeurt in China door een BSCI gecertificeerd confectieatelier (Business Social Compliance Initiative) met Nederlands management.

BOLD BANANA | A new kind of label

SingingFriend

SingingFriend staat voor een mix van (multi)functionaliteit, gebruiksgemak en kwaliteit, waarbij op ieder van deze gebieden aandacht is voor detail door zo veel mogelijk gebruik te maken van duurzame, milieuvriendelijke grondstoffen. Al onze producten worden gemaakt voor het gemak van onze klanten, voor het plezier van de mensen thuis en voor het genot van onze zingende vrienden. Op die manier verbinden we vormgeving aan natuur en daarmee stimuleren we de creatie van nieuwe leefwerelden voor vogels, door mensen.

Dat is onze passie.

DE SINGING FRIEND FORMULE
Aandacht + Duurzaam + Uniek = Singing Friend

King Pepermunt

In 1902 werd in Sneek het suikerwerkbedrijf Tonnema opgericht. Dat maakte pepermunt voor diverse afnemers in verschillende kwaliteiten en smaken. In de jaren twintig verliet men die opzet en koos voor een strak merk- en kwaliteitsbeleid. In 1922 werd het eigen merk gedeponeerd: KING, de koning van de pepermunt.

KING staat voor Kwaliteit In Niets Geëvenaard. De pepermunt werd niet meer los verkocht, vanaf 1927 werden het rollen. KING pepermunt was het snoepje dat tijdens de dienst in de protestantse kerk gebruikt werd. Men kon het geruisloos eten omdat er geen papiertje omzat en was gemakkelijk mee te nemen doordat het in een rol verpakt was.

King | Good for your stomach and concentration

Willex

DESIGNED FOR AN URBAN LIFESTYLE
STRONG, ROBUST AND TOUGH.

De merknaam Willex – Willem Alexander – staat synoniem voor producten met karakter. Wij ontwikkelen onze producten in lijn met de belangrijkste kenmerken van onze gebruikers. Sterk, robuust en stoer.

Het bijzondere karakter van onze producten ligt in de afstemming op het gebruik in de stad en de aansluiting op de unieke wensen van alle mensen die dagelijks samen met hun fiets onderdeel uitmaken van het stadse verkeer en het stadse leven. Al onze producten bevatten reflecteren elementen om goed zichtbaar te zijn.

ONS VERHAAL
De inspiratie voor onze producten doen we op in landen met een echte fietscultuur. Als Nederlanders zijn wij opgegroeid met fietsen, het is een onderdeel van ons dagelijks leven en de perfecte bron van informatie en inspiratie.

KWALITEIT
Producten die het Willex label dragen, zijn ontwikkeld vanuit één centrale filosofie: ‘Alleen echte kwaliteit kan overleven in het drukke stadse verkeer’. Wij gebruiken daarom uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen en blijven continu op zoek naar manieren en nieuwe technieken die ons helpen om onze producten te verbeteren.

Willex | Designed for an urban lifestyle

Relace

Veters gemaakt van 100% gerecyclede PET flesjes in Nederland.

ReLace maakt veters van 100% rPET, oftewel gerecyclede plastic flesjes. Tien grote cola flessen zijn er nodig om een paar ReLace veters te maken. Materiaal dat bij andere veters dus ‘nieuw’ geproduceerd moet worden.

Ook onze verpakkingen zijn duurzaam. Deze zijn gemaakt van kraft karton, een duurzame papiersoort van hoge kwaliteit.

David Attenborough is trots op ons (denken wij).

‘De weg van fles naar de veter’ is als volgt: inzamelen, naar de fabriek, verpulveren, garen draaien en veters vlechten. En dat alles in Nederland. Zo verklein je met je veters je CO2 footprint. Zo simpel kan het zijn.

Relace | Van fles naar veter

Pulltaps

De Pulltap is de meest gebruikte flessenopener in de horeca.

De flessenopener karakteriseert zich in: ergonomisch chassis van metaal, intrekbare spiraal met antifrictie coating van “Teflon®”, die het glijden in alle soorten kurk of synthetische stoppen vergemakkelijkt.

De spiraal is ontworpen met de ideale invalshoek met ingebouwde decapsulator voor het openen van frisdrankflessen. Dubbel vernikkelde scharnierende hefboom, die de verticale extractie van de kurk garandeert.

 

Pulltaps’s | We manufacture the best Corkscrew

VAN EASY ORANGE

Laatste nieuws

Promotional Gift Award 2020

Jaarlijks wordt er een Promotional Gift Award competitie gehouden. Dit jaar ging de award naar de YOS Bottle! Welke van de 4 trendy kleuren zou jij graag willen hebben?