Darauf sind wir stolz

Unsere Marken

ScrewMagnet

De gadget van het jaar! De Screwmagnet, een supersterke magneet die met de clip kan worden vastgemaakt aan uw broekzak, riem of ergens anders, Een ideale hulp tijdens je werk.

De Screwmagnet is een uitvinding van de oprichters van Qblades, Tijdens bouwwerkzaamheden was het gebruik van een magneet best handig, Dit is verder uitgewerkt, met als resultaat de “Screwmagnet”.

ScrewMagnet | Work smart, go magnet

senz°

Seit 2005 hat der Senz Sturm-Regenschirm die Niederlande mit seinem einzigartigen und innovativen Stil beeindruckt. Als in 2005 drei Regenschirme des Gründers Gerwin Hoogendoorn bei starkem Wetter den Geist aufgaben, entschloss er sich, sein Abschlussprojekt dem perfekten Regenschirm zu widmen. Ein Sturm-Regenschirm, der jedem Wetter standhält!

In der Vergangenheit hatten alle Schirme eine runde Form, aber Senz° hat jetzt ein einzigartiges neues Design. Die Schirme sind so geformt, dass sie niemals während eines Sturms brechen oder hochklappen.

senz° | lSenz° | liebe deine reise

Mehr lesen

Retulp

Retulp flessen willen hergebruik stimuleren. Daarnaast zorgt Retulp voor schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Refill to fulfill: een mooie handige fles voor jezelf, schoon drinkwater voor een ander en goed voor de planeet. Het merk Retulp is duidelijk herkenbaar aan het logo dat bestaat uit twee waterdruppels in de vorm van een Hollandse tulp. Nederland is een waterland en daardoor voelen wij – net als veel andere Nederlanders – ons verbonden met water. Wij zijn een volk bij uitstek dat een voorbeeldfunctie kan vervullen wat betreft het plasticvrij maken van zeeën en oceanen.

Ruduce I Reuse I Retulp

Pulltaps

De Pulltap is de meest gebruikte flessenopener in de horeca.

De flessenopener karakteriseert zich in: ergonomisch chassis van metaal, intrekbare spiraal met antifrictie coating van “Teflon®”, die het glijden in alle soorten kurk of synthetische stoppen vergemakkelijkt.

De spiraal is ontworpen met de ideale invalshoek met ingebouwde decapsulator voor het openen van frisdrankflessen. Dubbel vernikkelde scharnierende hefboom, die de verticale extractie van de kurk garandeert.

 

Pulltaps’s | We manufacture the best Corkscrew

van Easy Orange

Laatste nieuws

Nichts gefunden

Es scheint, dass wir dir nicht weiterhelfen können. Möglicherweise hilft die Suche.