Beam Labs Inc. kiest Easy Orange als distributeur

Beam Labs Inc. heeft voor de distributie van hun succesvolle product ‘Beam’ gekozen voor een samenwerking met Easy Orange. Het gaat om een exclusieve samenwerking tussen beide partijen.

Beam Labs Inc. wil naast de Retail ook graag een partner die zich enkel richt op de professionele groothandel in loyaliteits- en relatiegeschenken. “Met Easy Orange hebben we hierin de juiste partner gevonden” aldus Don Molenaar, CEO en Co Founder van Beam Labs. Inc.

Richard Benesti, Co Founder van Easy Orange; “We zijn erg trots op de Beam, die een perfecte toevoeging is op ons Dutch Design assortiment. Met de Beam kun je bijvoorbeeld Netflix en Youtube kijken op een groot scherm maar je kan hem ook gebruiken voor het geven van presentaties”.

De Beam is een slimme projector die in elke lampfitting past. Het is een projector die je met je smartphone kunt bedienen in een mooi ontwerp. De Beam is inmiddels bekroond met zowel de prestigieuze Red Dot als iF Design Awards! Via Airplay en Miracast kun je foto’s en video’s die je op je smartphone en/of tablet hebt delen met je vrienden en familie. Je kan Beam zo instellen dat hij automatisch iets laat zien op het moment dat jij het wilt. Bijvoorbeeld: een YouTube filmpje afspelen op het moment dat er iemand thuis komt. De Beam kan je elke ochtend wakker maken met het laatste nieuws en je agenda.” Je bestuurt Beam via de “Beam Remote” app die beschikbaar is voor elke Apple en Android smartphone/tablet.

De mogelijkheden van de Beam zijn vanaf heden te bekijken op de website van Easy Orange via www.easyorange.nl/beam.